Pratite izravan prijenos koncerta na Novoj TV s početkom u 21h!

Nova TV kao medijski partner i suorganizator tradicionalno i ove godine prenosi uživo humanitarni koncert 'Želim život' koji organizira sa Zakladom Ana Rukavina. Jubilarni, deseti božićni koncert 'Želim život' emitirat će se danas na Novoj TV, te osim što će zabaviti sve gledatelje odličnim glazbenim izvedbama, u pozivnom centru okupit će i brojna poznata lica iz javnog života koji će se javljati na pozive građana na humanitarni broj te na taj način pomoći da se misija Zaklade i Anin san, i dalje nastavi.

POGLEDAJTE NAJAVU:

Koncert će se kao i svake godine održati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih devet godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade Ana Rukavina. Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Severina, Mejaši, Gibonni, Halid Bešlić, Vatra, Psihomodo Pop, Frajle, Ivan Zak, Maja Šuput i gost iznenađenja. Voditelji ovog humanitarno-zabavnog programa su Rene Bitorajac i Igor Mešin, a u pozivnom centru Mia Kovačić, Marija Miholjek, Dorijan Elezović i Petar Pereža. Svi oni koji neće moći doći na trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sati.

Pozivima na humanitarni broj 060 9000, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi.


Nova TV od 2011. godine promovira vrijednosti rada Zaklade Ana Rukavina te zajedničkim snagama pokušavaju u što većoj mjeri senzibilizirati javnost o važnosti same Zaklade kao i davanja podrške njihovom djelovanju.


Prijenos humanitarnog koncerta možete pratiti uživo i na OYO i DNEVNIK.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju