Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije...

Krešimir saznaje da je iz njemačkog skladišta nestala boca nitroglicerina, te odmah dolazi na ideju kako da tu informaciju unovči. Kako sumnja da Hilmija surađuje s partizanima, nudi mu da kupi nitroglicerin. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Valter i Portugalac, maskirani u žene pod zarom, obilaze Krkhog i Frljoku i provjeravaju kako napreduje kopanje tunela. Hilmija je primoran da nađe pneumatsku bušilicu kako bi probili zid za tunel, a za pomoć se obraća upravo Shilingu.

Shiling, ne sluteći da se ispod njegovih nogu provodi smioni plan kopanja tunela, posuđuje bušilicu. Hilmija upozorava Krhkog i Frljoku da ne diraju nosivi zid. U međuvremenu, Rugoba dovodi kralja Petra u Konak. U trenutku kada Krešimir predaje bocu sa navodnim nitroglicerinom Hilmiji, Frljoka pneumatskom bušilicom počinje bušiti nosivi zid. Cijeli Konak se zatrese, nitroglicerin pada, svi se bacaju na pod, a Rugoba se žrtvuje za kralja.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Seriju 'Konak kod Hilmije' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju