ZU Oštrovcu će se dogoditi mnoge promjene i to većinom zahvaljujući Jacku, koji još uvijek unosi pomutnju u selu. On i dalje ne namjerava odustati od kupnje lovišta, i to samo kako bi se inatio Dariju.

Ovaj tjedan, u Oštrovcu će se dogoditi mnoge promjene, i to većinom zahvaljujući Jacku, koji još uvijek unosi pomutnju u selu. On i dalje ne namjerava odustati od kupnje lovišta, i to samo kako bi se inatio Dariju. Dapače, Jack iznenadi sve seljane viješću da planira kupiti i hotel Đurin san! Miranda, koja sada većinu vremena provodi s njime, nije pretjerano oduševljena jer želi što prije napustiti Oštrovac. Međutim, Jackovi planovi ne staju na kupnji hotela. Naime, selo će zahvaljujući njemu dobiti zog za balote, a nakon još jedne filmske tuče između Jacka i Darija, past će odluka - moraju napokon riješiti nesuglasice kao pravi muškarci, i to ni više ni manje nego partijom balota! Neki su oduševljeni idejom, a neki baš i nisu. Primjerice, don Ante je bijesan jer je uložio novac u Darijev projekt, a sada Odbor na čelu s novim predsjednikom Damirom pokušava oduzeti Darijevu koncesiju na zemljište. Naravno, i ovdje Jack i Miranda imaju svoje prste. Tko će pobijediti u ovoj muževnoj partiji balota? Što će na kraju biti s hotelom Đurin san i njegovim zaposlenicima? Hoće li Jack zažaliti što je došao u selo, ili će se taj potez pokazati kao najbolja odluka koju je donio u posljednje vrijeme?


Budući da se selom pročulo da Jack ima novca više nego svi Oštrovčani zajedno, Barbara je smislila novi plan kako iskoristiti situaciju. Naime, pokušava nagovoriti Jacka da financira osnivanje novog kulturno-umjetničkog društva. Što će Barbara točno smisliti i hoće li joj ideja upaliti?


U međuvremenu, novoizabrani predsjednik Odbora Damir odmah zažali što se kandirao za ovaj položaj. Članovi Odbora samo se svađaju i gledaju vlastite interese, a odluku o uvođenju interneta u selo i grijanja u crkvu donose vrlo profesionalnom metodom - partijom balota. Osim toga, Damir muku muči i s Katarinom, s kojom se nikako ne uspijeva pomiriti. S druge strane, Krešimir se i dalje pokušava riješiti Tine, a u tome mu pomaže Tomislav, koji po dobrom starom običaju nema previše takta. Zašto će Vjeko i Mrki napasti Krešu? Kako Mate reagira na cijelu situaciju s Tinom? Tko će kome podmetnuti tablete za spavanje, a tko će završiti u šahtu? Pogledajte ovaj tjedan u seriji 'Kud puklo da puklo', od ponedjeljka do petka na Novoj TV!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju