Okušajte se u ovom zabavnom kvizu!

Ove nedjelje očekuje nas joj jedna plejada sjajnih nastupa natjecatelja koji će dati sve od sebe da nas zadive i zabave u novom izdanju showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. 

Damir Kedžo utjelovit će ekstravagantnu umjetnicu koja ostavlja bez daha, neponovljivu Josipu Lisac. Katarina Baban ovoga puta na pozornici će zaplesati u latino ritmovima i dvostrukoj muškoj ulozi – kao Maluma i Marc Anthony.

 

Dalibor Petko nakon Dua Lipe opet uskače u ženske cipele. Ove nedjelje utjelovit će nenadmašnu Maju Šuput, a tek ćemo vidjeti kako će se voditeljici showa svidjeti njegova preobrazba. U liku i djelu reperice Cardi B pred žiri će izaći Maja Bajamić. Mario Roth utjelovit će simpatičnog Micka Hucknalla iz benda Simply Red, a Ivana Mišerić na pozornicu izlazi kao vrckava Danijela Martinović u vrijeme kada je pjevala u bendu Magazin. Rijetko viđen duet Shaire i J.Lo sa Super Bowla izvest će Mario Petreković i Saša Lozar i time u šarenom studiu prirediti veliki spektakl.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ne propustite novu emisiju sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju