Nakon jučerašnje emisije stigli smo do pola prezabavnog TLZP puta. Evo kako stoje stvari…

Nove transformacije, promjene spolova, puti i pravi vokalni zalogaji očekuju naše kandidate svakoga tjedna.

Je li vaš favorit među prva četiri plasirana?

glasova:

Na prvome mjestu u ukupnom poretku dugo se vremena nalazio Damir Poljičak, no tron je preuzela Maja Bajamić s 286 bodova.

Nju smo u jučerašnjoj emisiji gledali kao Beyoncé, a Maja je na pozornici imala i pomoć u vidu prekrasne Elene Brnić.

Odmah iza nje s 277 bodova nalazi se Paola Valić Bekić koja je u sedmoj emisiji utjelovila Davora Gobca s pjesmom ''Frida''.

Na trećem je mjestu Damir Poljičak kojeg smo imali priliku vidjeti kao Jelenu Rozgu, tadašnju pjevačicu grupe Magazin, a u Damirovoj smo verziji čuli najizvođeniju pjesmu 1996. godine ''Suze biserne''. Damirov ukupni broj bodova je 268..

Iza Damira na četvrtom se mjestu smjestio televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele u čijim muškim, ali osobito ženskim transformacijama osobito uživamo. Drele ima 253 boda.

Za petama mu je profesionalni pjevač Amel Ćurić s 245 boda. Amela smo gledali kao nekadašnju veliku zvijezdu Tajči, a čuli smo pjesmu ''Bube u glavi''.

S 239 bodova šesto je mjesto zauzela Katarina Baban koja kaže kako joj je posljednja transformacija, u Princea, bila najzahtjevnija do sada.

Ana Vilenica koju smo u sinoćnjoj epizodi vidjeli u liku Dalibora Bruna na pretposljednjem je mjestu s 217 bodova.

Kao pobjednik jučerašnje epizode Matko Knešaurek posljednji je u ukupnom poretku. U svom se stilu našalio rekavši kako džentlmentski drži tu poziciju i ne želi je nikome prepustiti.

Što mislite o ukupnom poretku te tko je vaš favorit ne propustite podijeliti s nama putem komentara na društvenim mrežama!

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju