Još jedan novi plesni stil! Hip hop će zaplesati Ecija i Marko.

 Nakon što smo u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' uz standardne i latinskoameričke stilove po prvi put vidjeli i jazz dance, druga emisija opet donosi jedno iznenađenje, a to je hip hop kojeg će otplesati Ecija Ojdanić i Marko Šapina. Quickstepom je ovaj par prvi od njih ukupno 11 probio led na plesnom podiju hit showa Nove TV. Svi su protekle nedjelje dobili ocjene žirija za svoje nastupe, a oni se prenose i u ovotjednu emisiju kada će na konačan rezultat utjecati i glasovanje publike.

Hoće li Eciji i Marku hip hop osigurati veću naklonost žirija, ali i potaknuti glasove gledatelja, saznat ćemo uskoro. Najbolji par prve emisije kojeg čine Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić, možda malo nešto opuštenije ulazi u drugu emisiju uživo jer su ipak prije tjedan dana osvojili najveće ocjene od žirija, no sada ćemo vidjeti kako su uvježbali sambu. Marko Grubnić i Ela Vuković ostavili su emocije na plesnom podiju prošle nedjelje, a vidjet ćemo sada kako im leži quickstep. Jive su već plesali Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, no sada je ovaj plesni stil zadan Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić, ali i Viktoriji Đonlić Rađa i Marku Mrkiću. Ana i Mario će se za simpatije i glasove publike te naklonost žirija boriti u cha-cha-cha ritmu, a u istom plesnom stilu vidjet ćemo i Sonju Kovač i Gordana Vogleša. Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon tanga ulaze u ritam rumbe, dok će sambu zaplesati Damir Kedžo i Helena Janjušević.

Davor Garić i Valentina Walme primili su dosta kritika od strane žirija što se odrazilo i na ocjenjivanje, no vidjet ćemo hoće li im tango dati bolju priliku da plesnim znanjem razuvjere žiri, ali i gledatelje koji im svojim glasovima mogu dati priliku za bolje rangiranje na bodovnoj ljestvici. Ivan Šarić i Paula Jeričević zaplesat će ove nedjelje engleski valcer, a jesu li se dovoljno uskladili u ovom plesnom stilu ili im ipak bolje leži cha-cha-cha koji su izveli u prvoj emisiji, prosudit će gledatelji i stručni žiri.

Ove nedjelje prvi par će napustiti show, a nakon što se ocjene žirija i glasovi publike pretvore u bodove vidjet ćemo i koja će dva najslabije plasirana para dobiti priliku boriti se za ostanak u ''Plesu sa zvijezdama''. Naime, na kraju zabavne i uzbudljive emisije uslijedit će plesni dvoboj u kojem će se parovi boriti za ostanak u natjecanju.

Ne propustite drugu emisiju uživo ''Ples sa zvijezdama'' u nedjelju 24.ožujka od 20.10 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju