Borba za finalnu nagradu!

U borbi za finalnu nagradu od njih jedanaest parova, ostala su samo tri para: Karlo i Helena, Luka i Adriana te Marijan i Ena. Ipak, samo jedan par doći će do konačnog cilja i osvojiti 200 tisuća kuna. „Miriše mi novci, ali draža mi je ekipa“, kaže Marijan o posljednjim danima u vili i zadnjem izazovu koji ih očekuje. Natjecatelji će se ovaj put okušati u glumi, a po zadanom scenariju glumit će ljubavni par u TV seriji. U izvršavanju zadatka pomoći će im glumci Csilla Barath Bastaić i Momčilo Otašević, kojima je zadatak i presuditi koji je par najbolji. Par koji pokaže najmanje kreativnosti završit će svoju avanturu pred samu završnicu.Kandidati su oduševljeni izazovom koji ih očekuje, ali svjesni su da svi imaju jednake šanse. Većina kandidata nema pretjerano iskustvo, ali im je gluma na setu oduvijek bila želja. „Glumila sam bubamaru u vrtiću i to je zadnje što sam glumila“, kaže Adriana, dok je Marijan sam rekao da je maštao o tome. Za njega ne bi trebalo biti problema jer je Marijanova partnerica, čini se, vrlo iskusna u glumi. „Glumila sam u puno glazbenih spotova, glumila sam i u jednom bolivudskom filmu“, otkrila je Ena. Ona i Marijan spremni su na sve za ulazak u finale. „Ja i Ena smo rekli da tu nema neke dvojbe, borimo se do kraja i poljubac će se dogoditi“, obznanio je Marijan svoj i Enin dogovor.

Luka se boji kako će zajedno sa svojom partnericom proći u ovom zadatku. „Više mi je pritisak što ću biti glumica nego zadovoljstvo“, kaže Adriana. Ipak, moguća scena ljubljenja neće joj stvarati probleme. „Neće mi biti problem ljubiti se na sceni, to je posao svakog dobrog glumca“, priznala je i dodala kako će ovo biti jako napet izazov. „Nijanse će odlučiti tko ispada iz showa“, zaključila je Adriana.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: Koji će par napustiti natjecanje pred sam kraj i kako će izgledati glumački pokušaji te hoće li u njima biti scena ljubljenja, gledatelji će moći vidjeti večeras od 22.30 u showu 'Ljepotice i genijalci' na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju