Domenica i Alan plesali su kroz deset tjedana.

Ovaj plesni dvojac odlukom publike je morao napustiti natjecanje u desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama". Domenica i Alan iz tjedna u tjedan dijelili su svoju energiju i zarazne osmijehe, a sad je doao red da svoje kolege podrže iz publike. Kroz deset tjedana plesnog putovanja predstavili su nam skoro sve plesne stilove. Podsjetimo se kako je izgledao taj njihov put.

Domenica i Alan imali su čast svojom rumbom otvoriti drugu sezonu showa "Ples sa zvijezdama". Iako je romantičarka u duši ova Dalmatinka u prvom je plesu svakako probudila i strast u sebi. Njihov prvi nastup žiri je dočekao pohvalama i konstruktivnim savjetima za daljnji napredak te im dodijelio 22 boda.

U drugoj emisiji nastupali su na samom kraju te zaokružili večer svojom salsom. Tim nastupom Domenica je uz Alana uspjela pobijediti svoj strah od visine i padanja. Franki je tada to bio najbolji nastup večeri, a i drugi članovi žirija složili su se da je to bila sasvim neka druga Domenica. Osvojili su za drugi ples 29 bodova žirija.

Strastveni tango plesali su u trećoj emisiji uživo. „Ovo je bio profinjen i elegantan, a u isto vrijeme fantastičan tango. Imate odlične temelje, samo tako dalje. Za mene je ovo bio vaš najbolji nastup!“, pokazala je Franka koliko joj je dobar bio njihov tango. Dok je Marko Ciboci istaknuo da Domenica ima sjajne noge za tango. Nakon dobrih komentara žiri ih je nagradio s 30 bodova za treći ples.

Malo magije u valceru na plesni podij donijeli su nam u četvrtoj emisiji. Ona obožava Harry Pottera jer je vrati u djetinjstvo i u neki drugi svijet. Dok je Alan u mladosti glumio lošeg lika iz ove novele. Na probama su čak bili pripravili čarobni napitak da im pomogne u nastupu, a žiri je potvrdio da je taj trik upalio i da se zaista dogodila čarolija. Stoga su osvojili 30 bodova žirija.

U petoj emisiji izveli su vrckavi jive i predstavili drugu dimenziju ljubavi. Žiri je pohvalio kontinuiranost u plesu od početka do kraja, da je Domenica konačno postala svjesna sebe u plesu te za veliki procvat na podiju od početka. Poletnim jiveom i drugom dimenzijom ljubavi osvojili su 32 boda žirija.

Šesti tjedan bio je poseban izazov zamjene parova u kojemu je Alan plesao s Jelenom Perić dok je Domenica treninge i plesni podij dijelila s mentorom Mariom Ožboltom. Domenica i Mario plesali su sambu i bili razigrani, veseli i totalno atraktivno. Dobili su pohvale žirija za energiju, zaigranost i preformans te osvojili 32 boda žirija.

Domenica i Alan ponovno su se spojili u sedmoj emisiji i plesali su quickstep. Veselim i brzim koracima dočarali su atmosferu dvadesetih godina. Žiri je istaknuo da su bili duhoviti, zabavni, točni u kodu, a za Cibocija je ovaj ples bio njihov najbolji do tog trenutka. Za lude dvadesete osvojili su 36 bodova žirija.

Jači nego ikad u sedmoj emisiji Domenica i Alan plesali su slowfox. "Baš ste mi bili super, pogotovo ovaj početak. Svojim šarmom si nas uvukla u sve to skupa, totalno emotivno. Izvedba je bila jednostavna, možda je bilo potrebno nekih dodatnih finesa, ali ja uvijek kažem da je jako teško izvesti nešto jednostavno", istaknula je Larisa Lipovac Navojec, a Franka se složila da je uvijek najteže izvesti jednostavnu pjesmu. Emotivno i šarmantno osvojili su 30 bodova žirija.

Deveta emisija, paso doble i Alan iz Domenice su izvukli Demonicu. Uz najdražu pjesmu pokazala je svoju neustrašivu i dominantnu stranu. Žiri je pohvalio upravo tu transformaciju iz blage i umiljate u čvrstu i ljutu plesačicu. Osvojili su 36 bodova žirija i svoju prvu desetku žirija. U plesnom maratonu osvojili su 4 dodatna boda.

Deseta emisija uživo donijela im je dva plesa. Prvi ludi cha cha cha s kojim su na trinaest različitih načina zaokružili prvi dio emisije i osvojili 31 bod žirija. Njihov gost u drugom plesu bio je Domenicin prijatelj Vilibald Vuco te su za trio plesali vrckavi jive kojim su nasmijali i publiku i žiri od kojeg su dobili 34 boda za drugi nastup. 

Recite nam u anketi koji vam je njihov ples bio najbolji:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Pratite služebnu stranicu showa "Ples sa zvijezdama" i ne propustite zanimljivosti desete emisije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju