Gledajte večeras u 20.15 na Novoj TV!

Pred nama je još jedna emisija novih plesačkih senzacija. Ove nedjelje film je u glavnoj ulozi na podiju „Plesa sa zvijezdama“. Koji će ples odnijeti Oscara, a tko neće doživjeti sretan završetak? Četvrta emisija uživo tematskog naziva 'filmska večer' na male ekrane donijet će brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti.

Kultni i megapopularni filmovi poput 'Pretty Woman', 'Top Gun', 'Singing in the Rain', 'Godfather', 'Fifth Element' i 'Toma' samo su neki od ukupno jedanaest filmskih naslova koje će kandidati izabrati za svoje nastupe, a gledatelji mogu očekivati čaroban spoj plesa, vrhunske glazbe i bogatog scenskog doživljaja.

Dva plesna para već su napustila natjecanje, a ove nedjelje pridružit će im se još jedan par. U novoj epizodi vidjet ćemo cha cha cha, paso doble, tango, rumbu, slowfox, sambu, jive, dva valcera i dva quickstepa, a koje će filmove i plesne stilove natjecatelji upariti u svojim točkama ostaje za vidjeti.

Tko će ovoga puta briljirati, a koga žiri neće počastiti visokim ocjenama otkrit će nova epizoda u kojoj će se jedan plesni par oprostiti od natjecanja.

Očekuje nas još jedno spektakularno i glamurozno izdanje showa u kojem će nas zvijezde odvesti u svijet filma i legendarnih glumačkih ostvarenja, a novu epizodu ne propustite pogledati večeras od 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju