Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ljetni mjeseci postali su za ljude omiljeno godišnje doba, ali za životinje prava noćna mora jer mnogi se suočavaju s nesretnom sudbinom napuštanja od strane vlasnika. Koje se životinje napuštaju te koliko košta čuvanje životinja, Informer ima odgovor! Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi:

U Zagrebu još uvijek možete pronaći dobar šešir s hrvatskim potpisom. Jedan zagrebački obrt njeguje ovu obiteljsku tradiciju 86 godina, a svojim dugogodišnjim radom još uvijek održavaju stari duh obrtništva u Zagrebu.

 

Eksternalizacija ili outsourcing podrazumijeva izdvajanje poslovnih procesa i racionalizaciju poslovanja. M plus Grupa rastući je pružatelj takvih usluga u regiji te tako pruža podršku raznovrsnim klijentima.

Ako je nešto kupljeno na sniženju, znači li to da ste uštedjeli ili potrošili novac, treba li plaćati samo s gotovinom i koje su najbolje godine za ulaganje doznajte u rubrici Zablude. 

Tijekom cijele godine, ali i u jeku turističke sezone mnogobrojni turisti, ali i građani otoka mogu uživati u najljepšim povijesnim znamenitostima i prekrasnim plažama zahvaljujući dobroj povezanosti kopna s morem katamarasnkim i trajektnim linijama koje im pruža Jadrolinija.

 

Iskusnijoj generaciji poznat je kao El Bahati, sladokuscima kao naš najpoznatiji čokolatijer, a njegovo je ime Stiv Kahlina te je gost rubrike Moj novac. Glazba ili čokolada – što je veća ljubav, a gdje se bolje i održivije zarađuje otkrio je ekipi Informera.

Emisiju "Informer" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju