Dilara ili Guneš?

Adem ne može prestati očajavati zbog svoje gorke sudbine. Nakon što je Dilara odlučila da ne želi imati nikakve veze s njim, on pokušava izgladiti već davno narušene odnose. Govori joj da je ona jedina istina u njegovom životu i pokušava ublažiti cijelu sitauciju. No, Dilari je dosta da Adem od sebe neprestano pravi žrtvu. Kako bi ga zauvijek izbacila iz svog života, odlučuje mu reći da je napravila pobačaj.



Adema zbog gorke istine progone noćne more. Potpisuje papire za rastavu te se u međuvremenu sve više zbližava s Guneš. Poziva ju na večeru, nakon koje Guneš shvati da se između njih rodila strast kojoj ni Adem ne može odoljeti. Provode noć zajedno. 

Iako cijelo vrijeme razmišlja o Dilari, poruka koju mu je Guneš ostavila potakne ga da inicira susret s njom. Želi otvoreno razgovorati o njihovom odnosu, ali taj razgovor ne prođe najbolje jer joj Adem govori da se nada da joj je jasno kako njih dvoje nisu u vezi. 

Dilara se cijelo vrijeme bori sa sobom jer od Adema skriva da je trudna, a on sasvim slučajno saznaje da mu je Dilara lagala o pobačaju te da će ipak postati otac. 




Koja od njih može promijeniti Adema?

glasova:



Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju