Saznajte tko je Igorova favoritkinja.

Zanimljivo je bilo i kod Igora koji je noć proveo u krevetu s dvije djevojke. „Zaspao sam između dvije djevojke, između Višnje i Hanny. Probudio sam se na drugoj strani samo s Hanny.“ ispričao je Igor, kojega je zanimalo zašto se Višnja iskrala iz postelje.



„Bilo je jasno da je nešto u zraku.“ otkrila je Višnja. Iako Igor djeluje poprilično distancirano, priznao je koja djevojka mu je na prvom mjestu ljestvice.




 „Osoba koja mi je jako prirasla srcu je Višnja i nije me strah to priznati. Po svemu mi odgovara, samo se bojim da ona nema isto takvo mišljenje za mene. Bojim se da osjećaji nisu uzajamni.

Nakon buđenja Igor je odveo djevojke na vožnju džipovima, a vrlo brzo pristigla je i mama Marica kako bi izvidila što se događa.„Marica zna što se događa i kada treba njezina kontrola.“,našalila se Višnja.

Za vrijeme utrke između Igora i Hanny, mama Marica predložila je Josipi da svoje razmirice riješe oružjem, pa su tako snage odmjerile u paintballu. „Takvu opaku borbu nisam očekivala. Nešto ovako nisam vidjela. Mama nema milosti!“ iznenađena je bila Višnja, a nakon poraza Josipa je komentirala: „Pomela me sa zemljom!




Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i petkom na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju