Ne jedna, ne dvije, nego čak tri djevojke izjednačene u njegovim očima!

Kandidat Elvis Vaupotić stasao je u pravog zavodnika showa 'Ženim sina?'. Djevojke jedva čekaju ostati nasamo s ovim šarmerom, a kod nekih vlada čak i ljubomora na ostale natjecateljice. 

Djevojka koja je Elvisu (ali i mami Elanoris) prva zapela za oko je Tihana. Vesela i vrckasta te uvijek nasmijana, Tihana je djevojka po mjeri Elvisu. Prisjetite se njihovog prvog susreta:


 

Djevojka koja je isprva bila vrlo samozatajna bila je Nina. Kada je Elvis nasamo s njom popričao zaključio je: „Mislim da puno vrijedi i da ima puno kvaliteta. Kroz razgovor sam promijenio mišljenje i od zatvorene školjke nađem biser unutra.“ No, Elvis je u njoj otkrio 'pravi biser', kako kaže.

Da između Doris i Elvisa njih ima neke kemije, otkrio je i Elvis sam: „Doris bi mogla biti osoba na koju se može računati i za koju bi rekao da bi bila uz mene.“Koja djevojka je po vama najbolja za Elvisa?

Ankete

(6887) Koja djevojka je po vama najbolja za Elvisa?

Prikaži rezultate Ukupno194

 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju