Ne jedna, ne dvije, nego čak tri djevojke izjednačene u njegovim očima!

Kandidat Elvis Vaupotić stasao je u pravog zavodnika showa 'Ženim sina?'. Djevojke jedva čekaju ostati nasamo s ovim šarmerom, a kod nekih vlada čak i ljubomora na ostale natjecateljice. 

Djevojka koja je Elvisu (ali i mami Elanoris) prva zapela za oko je Tihana. Vesela i vrckasta te uvijek nasmijana, Tihana je djevojka po mjeri Elvisu. Prisjetite se njihovog prvog susreta:


 

Djevojka koja je isprva bila vrlo samozatajna bila je Nina. Kada je Elvis nasamo s njom popričao zaključio je: „Mislim da puno vrijedi i da ima puno kvaliteta. Kroz razgovor sam promijenio mišljenje i od zatvorene školjke nađem biser unutra.“ No, Elvis je u njoj otkrio 'pravi biser', kako kaže.

Da između Doris i Elvisa njih ima neke kemije, otkrio je i Elvis sam: „Doris bi mogla biti osoba na koju se može računati i za koju bi rekao da bi bila uz mene.“Koja djevojka je po vama najbolja za Elvisa?

Koja djevojka je po vama najbolja za Elvisa?

glasova:


 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju