U informativnim emisijama Nove TV ne propustite doznati najnovije informacije oko dvodnevnog posjeta britanskog prijestolonasljednika Charlesa i njegove supruge Camille, vojvotkinje od Cornwalla.

Ivana Brkić Tomljenović, Martina Bolšec i Andrija Jarak pratit će dvodnevni posjet britanskog prijestolonasljednika Charlesa i njegove supruge Camille, vojvotkinje od Cornwalla.


Reporteri Nove TV tijekom današnjeg dana javljat će se s ključnih lokacija u gradu uživo u informativne emisije Nove TV s najnovijim informacijama o ključnim susretima gostiju s predsjednicom Kolindom-Grabar Kitarović, premijerom Oreškovićem, zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem i brojnim drugim predstavnicima hrvatske političke i društvene zajednice.


Gledatelji će imati priliku saznati kakve su protokolarne procedure, o kojim temama su gosti razgovarali s predsjednicom i premijerom, a upoznati će se i s specifičnim mjerama osiguranja ovog važnog posjeta te zanimljivim detaljima poput hrane i poklona koji su uručeni prinčevskom paru. Ujedno će reporteri Nove TV donijeti detalje kako je prošao susret Njihovih kraljevskih visosti Princa od Walesa i Vojvotkinje od Cornwalla s građanima grada Zagreba.

Sve najnovije detalje ovog važnog posjeta donosimo u Vijestima u 14 sati i 17 sati, potom Dnevniku Nove TV u 19:15 sati i u Večernjim vijestima u 23:05 sati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju