Brada, naočale, kovrčava kosa... teško mu je odoljeti. Pogledajte kako Kerim osvaja i iza kulisa!

Kerim je svakako jedan od najmarkantnijih turskih zavodnika. Žene lako padaju na njegov šarm, neodoljivi osmijeh i kovrčavu kosu. Kerimu nije odoljela niti Hulija koja je od djetinjstva znala kako je on ljubav njezina života.

Iako su prošli pravi ljubavni brodolom, Kerim i Hulija uvijek pronađu put jedno drugom. Djelom je za to odgovoran Kerimom dječački šarm, koji uvijek smekša Hulijino srce. Rezultat toga budu romantični trenutci i Kerimom osmijeh koji ne ostavlja ravnodušnim.

 

U seriji je Kerim prošao pravu preobrazbu: od ozbiljnog profesora postao je nestašan muškarac. Pustio je kosu i bradu, promijenio stil oblačenja i naučio koristiti svoj neodoljivi smješak kako bi zadobio Hulijinu pozornost.

Kao i svaki muškarac, Kerim dobro poznaje svoju suprugu i zna nekoliko trikova koji mu osiguravaju mjesto u Hulijinom srcu. Kerim je brižan, požrtvovan otac koji brine o svojoj djeci i sve bi dao da osigura njihovu budućnost. 

U privatnom životu, glumac Birkan Sokullu iza sebe ima zavidnu karijeru. S glumicom Burdžu Biridžik, koja u seriji 'Djevojka sa sela' glumi Huliju, brojne obožavatelje voli obradovati slikama sa snimanja.

 

#hayatşarkısı #setkafası🎬

A post shared by Birkan Sokullu (@birkansokullu1) on

Kemija je među njima vidljiva i u stvarnom životu, što je zasigurno jedan od razloga zašto su na televiziji jedan od najdinamičnijih i najsimpatičnijih turskih parova.

Prije glume, Birkan, nama poznatiji kao Kerim, se bavio manekenstvom. Zbog toga na svom Instagram profilu voli dijeliti slike koje dokazuju zašto je jedan od najzgodnihih turskih modela.

 

A post shared by Birkan Sokullu (@birkansokullu1) on

 

Koja strana Kerima vam je draža?

glasova:

 

Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju