Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Kazna'.

Oguz se nalazi s Halilom da ga ušutka. Ibo gotovo otkrije da je Oguz povezan s Halilom. Halil pokušava pobjeći Ibou, ali u bijegu ga pregazi kombi. Dolazi k Aliju Nedžatu da ga obavijesti o situaciji.

Kan se probudi usred noći i jako je sretan. Ali Nedžat kaže Mertu da će raditi s Umutom i da mu plati dizajn 500 tisuća lira, a Mert nazove Umuta i obavijesti ga da je projekt odobren i da su ugovor i ček spremni. Umut potpisuje ugovor.

Naz dogovara razgovor s Alijem Nedžatom kako bi mu prenijela što joj je rekao djed Hasan. Nalaze se u Ajhanovu restoranu i novinari ih snime zajedno.

Kad se navečer vrati kući, Naz će se suočiti s Umutom. Baš kad želi razgovarati s njime o tome kako su došli do ove situacije, na televiziji objave snimke nje i Alija Nedžata. Naz se slomi pred Umutovim optužbama, a vijesti u medijima dovode ih u bezizlaznu situaciju. Umut predlaže Naz da prekinu.

Naz se nađe s Kenanom da vrati Umutov dug. Međutim, taj sastanak nije dobro dočekan ni s Kenanove ni s Umutove strane.

Iako se akcija g. Tarika protiv Ali Nedžata pokaže uspješnom, Ali Nedžat neće tako lako odustati od svog sna. Otvara novu stranicu otkako mu je Kan ušao u život i jedne noći, uzrujan, poziva Neslihan u svoju kuću koja otvara vrata Naz koja je došla razgovarati s Alijem Nedžatom…Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:
Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju