Saznajte što vas očekuje u prvoj epizodi serije 'Kazna'.

Ali Nedžat želi pokrenuti proizvodnju domaćeg automobila i zbog istraživanja je u Italiji s prijateljem Ajhanom. Tih je dana i liječnica Naz u Italiji na simpoziju kao predavač o dječjim bolestima. Slučajno, upravo Naz intervenira kad Ajhanu pozli u jednom restoranu. Zbog tih događaja ona propusti let i mora prihvatiti Alijev poziv da se vrati njegovim privatnim zrakoplovom.Nazin muž Umut pak, s partnerom Gendžom, radi na dizajnu automobila u svojoj radionici što je njegov životni san. Gendžo i Umut bave se restauracijom automobila i sklope dogovor s prevarantom Kenanom. Imaju puno dugova zbog kojih bi mogli propasti.

Naz i Umut imaju problema u braku zbog posla i svojih obitelji, posebice njezine majke koja stalno prigovara zbog svega. Nije sretna što se njezina kćer udala za automehaničara i što je zatrudnjela za vrijeme fakulteta. Didem, koja je davno provela noć s Alijem Nedžatom, dovodi svog sina Kana na kontrolu u bolnicu gdje radi Naz. Nakon pretraga, liječnici utvrde da ona boluje od smrtonosne bolesti.

Didem mora nekomu povjeriti svog sina za vrijeme terapije. Najprije ide svom ocu Hasanu koji je se odrekao jer je rodila izvanbračno dijete. Hasan ne pristaje pomoći Didem. Odlazi i Ali Nežatu, ali i on je odbija i ne želi imati posla sa svojim djetetom. Nakon toga odlazi u banku i diže sav novac s računa kako bi usrećila Kana u zadnjim danima prije početka terapije.

U međuvremenu, Ali Nedžat je u svađi sa svojim ocem koji se protivi pokretanju proizvodnje automobila. Njegov otac ne želi širiti posao izvan svoga kruga znanja. Ali je sada na čelu njegova brodogradilišta, no otac mu prijeti da će ga smijeniti ako ne odustane od svoje ideje.

Povrh toga, Ali je u prošlosti skrivio smrt svog nećaka Bariša zbog svoje strasti prema automobilima i brzini. Njegova sestra Fejza još nije prebrodila smrt svog sina i prima privatnu pomoć od svoje psihijatrice Neslihan.Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV.  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju