Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Kazna'.

Nakon što su pogledali Didemin video, Ali Nežat, Hasan i Naz potreseni su. Kan još ne zna što se dogodilo s njegovom majkom i moraju mu to reći na najprikladniji način.

Svi zajedno odlaze na Dıdemin grob. Naz kaže Kanu da mu je majka umrla. Nakon toga, Ali Nežat i Kan odlaze dati krv za test očinstva.

Ali Nežatov asistent Mert punom parom radi na pripremi radionice za proizvodnju automobila. Snimke koje je Oguz uzeo iz tvrtke osvanu u medijima.

Fejza kaže ocu da želi igrati aktivnu ulogu u tvrtki. To zabrinjava Tarika. Razgovara s odvjetnikom da Fejzi oduzmu njezine udjele u tvrtki. Jedni je način da dokažu da Fejza nije uračunljiva.

Ali Nežat odlazi iz tvrtke bez ičijeg znanja i odlazi na Barišov grob. Ondje sretne Fejzu i ispriča joj se zbog svega. Umut i Naz posvađaju se oko Ali Nežatovih snimki koje su osvanule u medijima. Umut se naljuti jer ona brani Alija Nežata i ode. U baru upozna Sinem i završi s njom.

Ali Nežat odlazi Hasanu i kaže mu da želi uzeti Kana bez obzira na to je li on njegov sin ili nije.Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju