Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Kazna'.

Umut je bijesan i šokiran jer je vidio Alija Nežata, Naz i Kana kako se vraćaju iz Polonezkoja. Započne slijediti Ali Nežatov automobil. Naz telefonski razgovara s Ajšen, kaže majci da se vraća i da mora razgovarati s njom. Baš kad je Umut stisnuo gas da ih sustigne, nazove ga Mert koji mu kaže da žele surađivati s njim na projektu automobila i da Ali Nežat želi sastanak s njime danas. Umut razmisli na trenutak i pristane.

Aliju Nežatu zvoni mobitel, zove ga Neslihan koja pokušava saznati kad se vraćaju. U tom joj času Fejza uzme mobitel iz ruke i počne pozivati Alija Nežata na red. Tarik je napet zbog Fejzine ljubavi prema Kanu. Umut se vraća u radionicu i zamišljeno gleda crteže.



Naz odlazi u Ajšenin ured naći se s majkom i razgovara s majkom o kreditu. Ajšen se protivi, ali Naz je odlučna da stavi kuću pod hipoteku i digne kredit kako bi vratila Umutov dug. Ali Nežat i Kan u kupnji su. Fejza, Neslihan i Ibo pridružuju im se. Nakon što je obavio kupnju za Kana, Ali Nežat zastane pred parfumerijom i odluči Naz kupiti parfem. Fejza se začudi.

Kan odlazi s Fejzom i ostalima u rezidenciju. Fejza putem saznaje od Kana da je Naz bila s njima u Polonezkoju. Ali Nežat se vraća u holding. Umut donosi svoje nacrte i došao je na sastanak. Ali Nežat se začudi kad vidi da je Umut dizajner kojeg čeka. Ipak, dojmili su ga se Umutovi nacrti.

Ali Nežat vraća se u rezidenciju. Na večeri razgovara s Tarikom i Neslihan kako Fejza povremeno Kana zove Bariš. Ali Nežat je zabrinut i kaže da Fejza mora prihvatiti da je Kan njegov sin. Neslihan objašnjava da je to prolazna faza i da je korisno za Fejzinu terapiju, ali da će poslije prihvatiti istinu.

Kad Fejza siđe na večeru, uguši Kana prevelikom pažnjom i kad ga ponovno počne zvati Bariš, Kan joj kaže da se ne zove Bariš i da ne voli jesti povrće. Fejza napušta večeru plačući, a Kan se rasplače i kaže da nije želio rastužiti Fejzu. Ali Nežat tada pokazuje što je prava očinska ljubav.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO.




Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju