Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Kazna'.

Nakon što je Didem pucala u sebe, u rođendansku salu dolazi hitna pomoć i policija. Kan ne zna što se dogodilo, budi se u Ali Nedžatovu automobilu. Kad Ali Nedžatov vozač i Naz vide Kana kako ulazi u salu, odmah ga udalje.

Svi sa zabave moraju u policijsku postaju zbog davanja izjave. Fejzini živci, koji su već bili jako slabi, na rubu su sloma nakon što se Didem ubila pred njezinim očima.

Pedagog želi Kana predati njegovu djedu Hasanu. Ali Nedžat noć provede u postaji. Odluči da će zatražiti test očinstva. Financijski direktor holdinga Oguz noću dođe u tvrtku i uzme kopiju sigurnosne snimke na kojoj Didem pokušava uvjeriti Alija Nedžata da mu je Kan sin.

Umut sanja o ostvarenju svojih nacrta nakon što je čuo da će Karas holding ući u proizvodnju automobila. Smatra da mu Kenan više nije potreban. Međutim, Gendžo je uzeo predujam od Kenana da pokrije dugove i vrlo brzo morat će mu predati radionicu.



Ali Nedžat je zadužio Oguza da se pobrine za Didem kad mu je godinama prije rekla da je trudna. Zato zove Oguza čim je izašao iz policijske postaje i poziva ga na red.

Na Hasanovu molbu, Naz odlazi posjetiti Kana. Za to vrijeme Ali Nedžat traži od Ajhana pomoć jer mora razgovarati s Kanom. Naz i Hasan odvedu ga u kuću njegove majke. 



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:




Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju