Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Kazna'.

Nakon što je Ali Nedžat priveden zbog sumnje na ubojstvo, zove Naz kako bi se pobrinula za Kana koja nije ni svjesna što joj se sprema iza leđa. Ismail odbija raditi početničke poslove i sanja o boljoj budućnosti. Naz odvodi Kana u park kako bi ga oraspoložila, no put im staju nepoznati sumnjivci i otimaju ih. Naz ubrzo shvaća kako je to sve Kenanovo djelo, koji se na taj način pokušava osvetiti Umutu.

Ali Nedžat saznaje da mu je sin nestao i čini sve da izađe iz pritvora. Naz skriva tko je Kan, no ubrzo Kenan doznaje da je Kan Ali Nedžatov sin i u igri više nije samo osveta, već i otkupnina. Fejza očajava jer ne zna što se događa s Kanom i zašto ga tako dugo nema.

Ali Nedžat izlazi iz pritvora i odlazi do Fejze. Zatočenicima Naz i Kanu se pridružuje i Umut, no pomoć stiže. Fejza smatra da je Naz odgovorna za Kanovu otmicu te joj to otvoreno pokazuje. Iskorištava priliku i odvodi Kana iz kuće.

Fejza se ponaša vrlo čudno, no dok se pribrala, Kan je nestao. Ali Nedžat priznaje svoje osjećaje Naz, no Naz mu mora priznati kako je trudna s Umutom. Umut je bijesan i nenajavljeno joj ulazi u kuću.



Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte ovdje:



Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju