Anđela Fajt: „Ja sam ovo cijeli život čekala!“

Kolege iz Karlovačkog kazališta simpatičnu garderobijerku Anđelu Fajt zovu 'kazališni anđeo' i upravo su je oni prijavili u talent show Nove TV kako bi žiriju predstavila svoj talent – fućkanje. Naime, Anđela obožava fućkanje i kako kaže, fućka od malena. „Fućkam približno dobro kao moj otac, ali vjerojatno ni približno dobro kao on“, kaže Anđela te ističe kako je njezin otac uvijek fućkao, no kada se ona rodila, a budući da je on želio sina, nije fućkao tri dana. Da bi mu se dodvorila, počela je i ona fućkati. „Ja kad sama sebe čujem da fućkam, ja uživam!“, dodaje. Budući da je prema starom vjerovanju, u kazalištu zabranjeno fućkati, Anđela će ostvariti svoj dugogodišnji san, a kako to izgleda kada garderobijerka iz kazališta prvi put zafućka u kazalištu i to na audiciji Supertalenta, otkrit ćemo ove nedjelje.


Na zagrebačkoj audiciji Supertalenta svoj talent su predstavili i D&D Balance, Dario Zvornik i Danijela Vrhovski, ljubavni akrobatski duo. Dario i Danijela upoznali su se na trčanju, a svoju ljubav upotpunili su i akrobacijskim tehnikama vježbanja. „Treniranje u parovima definitivno je prednost jer se imate na koga osloniti, nekoga tko će vas motivirati i pridržati kada padate“, kaže Dario. Vidjet ćemo još jedan simpatični duo Nera & Jambro, odnosno 17-godišnju Neru Modrić i 26-godišnjeg Tomislava Jambrošića iz Osijeka čija priča počinje tako što je Tomislav imao gažu na kojoj je u publici sjedila Nera koja ga je zamolila da ju prati na klaviru. „Jako se dobro kužimo što se tiče glazbe“, kaže Nera koja će posebno dojmiti Martinu da će ju nakon nastupa samo priupitati:. „Gdje si do sad bila?


Peta epizoda najpoznatijeg talent showa u svijetu donijet će brojna uzbuđenja i zanimljive nastupe. Simpatični mališani Elena i Marko pokazat će žiriju kako se to pleše akrobatski rock'n'roll. „Meni je najljepše kada se smijemo“, kaže 11-godišnja Elena koja ipak ima neke pritužbe na svog, također 11-godišnjeg, plesnog partnera: „On se šepuri umjesto da radi to što treba.“ Šepurit će se i Mario dok će grafički dizajner po struci, Ivan Sabolić, raditi njegovu karikaturu. „Baš ste me ugodno iznenadili!“, bit će iznenađen Mario, a hoće li biti dobar model te hoće li karikaturist zadovoljiti kriterije žirija i izboriti se za prolazak u daljnje natjecanje, ostaje nam vidjeti ove nedjelje u još jednom zabavnom izdanju 'Supertalenta'.


 

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr


Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju