Pogledajte intervju s glavnim glumcima poznate romantične komedije...

Kada govorimo o romantičnim komedijama te brojnim glumcima koji su obilježili taj žanr, svakako se sjećamo i Kate Hudson koje ujedno zovemo i "kraljicom romantičnih komedija". 

Hudson je ovoga puta u nezgodnoj situaciji. Rachel (Ginnifer Goodwin) je darovita odvjetnica u velikoj tvrtki u New Yorku, velikodušna i odana prijateljica, no nesretna jer još uvijek samuje, na što je svakodnevno podsjeća najbolja prijateljica Darcy (Kate Hudson), koja se i sama nedavno zaručila. Ali na proslavi svojeg 30. rođendana inače dobra djevojka Rachel popije jedno piće previše i iznenada završi u krevetu s muškarcem u kojeg je zaljubljena još od studentskih dana, a koji je sasvim slučajno Darcyn zaručnik. Rachelino i Darcyno dugotrajno prijateljstvo stavljeno je na kušnju zbog ljubavi koja će zakomplicirati cijelu situaciju i dovesti do neočekivanih ljubavnih obrata.

Kate Hudson gledali smo u brojnim filmova kao što su 'Nije zlato sve što sja', 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', 'Rat među nevjestama', ali i mnogim drugim, ni malo manje uspješnim filmovima. A kako Kate uvijek iznova osvoji publiku ostvarivši kemiju s glavnim glumcem, pogledajte u intervjuu s njezinim kolegom Colinom Egglesfieldom:

Romantičnu komediju 'Nešto posuđeno' ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju