Ni manje ni više nego transformacija u Rihannu dočekala je Katarinu Baban u šestoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

''Super mi je sve ovo jer Rihannu slušam otkako je došla na scenu. Mislim da je nju teško skinuti, ali sam se trudila barem po naglasku i lijenosti u izgovoru da joj se približim'', odmah je započela Katarina.

Ova će prelijepa glumica izvest njen veliki hit ''Work'', s kojim priznaje nije bila oduševljena. ''Jedino mi pjesma na početku nije bila nešto, ali kako sam puno radila na njoj čak sam ju i zavoljela'.'

Otkrila nam je i da je imala problema s tekstom: ''Kad sam tražila tekst na svakoj internetskoj stranici je drugačiji tekst. Očito su svi imali problema u razumijevanju ove pjesme'', duhovito je rekla. ''E sad ti budi Rihanna'', komentirala je i dodala kako joj je najviše problema zadao njen vokal. ''Nije me briga, al' ću opet rasturiti.''

Ono što je osobito veseli je kostim: ''Kostim je genijalan! Jamajka stil. To je mreža koja ima duboke proreze i bit ću puna nakita. Mislim da će scenski jako dobro izgledati'', zaključuje Baban.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju