I ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju izvrsne transformacije u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Simpatična Katarina Baban prošloga je tjedna oduševila kao Jole, a ovoga tjedna očekuje ju transformacija u Nicole Scherzinger iz ženskog pop sastava Pussycat Dolls.



''Što je veći izvođač i pijevno i vokalno moram se više potruditi. Do sada sam imala dosta takvih izvođača koji nisu mirni i staloženi. Dosta se dobro snalazim u tome jer sam bila uvjerena da nisam baš nešto nadarena za ples. Iznenadila sam samu sebe'', ispričala je Katarina.

Kaže kako je zadovoljna svojim dosadašnjim nastupima, ali i svjesna kako su: ''Neke točke efektnije od drugih, ali mislim da sam uspjela sa svim točkama izvući maksimum.''

Ove nedjelje Katarinu ćemo vidjeti u ulozi koja ju iznimno veseli.Postaje Nicole Scherzinger iz Pussycat Dolls, a njihov je repertoar slušala u fazi njihove najveće popularnosti.

''Ples je ovdje u prvom planu, a one su uvijek razgolićene, mislim da je to onako prvo na što se pomisli kod njih'', istaknula je i dodala kako ju očekuje težak zadatak.

''Mislim da bi ovo mogao biti jedan od tih nastupa za koje si pomisliš: pa možda bi sad bilo vrijeme da pobijedim!'', zaključila je Katarina.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju