Ne propustite nedjeljni spektakl na Novoj TV!

Koje su sve izazove morali savladati kandidati hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' kako bi savladali sve preobrazbe i pripremili za spektakularne nastupe saznat ćemo ove nedjelje. U neponovljivu Cher transformirat će se prošlotjedni pobjednik Saša Lozar te će otpjevati pjesmu ''I still haven't found what I am looking for''. ''Neće biti lako, ali borit ću se'', rekao je nakon treninga tijekom kojeg je vježbao kako ući u jednu od zahtjevnijih njenih izvedbi.

Katarina Baban transformirat će se u Petra Grašu s dobro poznatom pjesmom ''Tko nam brani''. ''Jako ga je teško vokalno skinuti. U prijašnjim sezonama bilo je dosta kandidata koji su ga imali i uvijek sliči na Grašu, ali nije baš Grašo…'', rekla je Katarina koja će se potruditi približiti što više originalu u drugoj emisiji showa.

 

Damir Kedžo ući će u lik Lettie Lutz, korpulentne bradate gospođe iz filma ''The Greatest Showman'' te će otpjevati pjesmu ''This is me''. ''Nastup je tužan i emotivan, ali cirkus. Morat ćemo to dočarati. Najveći izazov mi je ne pjevati kao ja, nego to zatomiti, naći ženski glas u sebi i pustiti ga van'', rekao je Damir dodavši da lik u koji ulazi pjeva licem, isto ono što i on radi. Ove nedjelje vidjet ćemo i Maria Rotha u dvostrukoj ulozi – na pozornici će biti zamamna Shakira, a na hologramu će se projicirati Mario kao Will.I.Am iz Black Eyes Peasa.

Maja Bajamić na jednu noć postaje kraljica estrade Severina, dok će se Ivana Mišerić transformirati u ekscentričnog frontmena benda ''Dead or alice'' Petera Jozzeppija Burnsa. Mario Petreković ove nedjelje stiže u liku belgijskog repera Stromaea, a druga emisija donosi i prvu trostruku transformaciju jer ćemo Dalibora Petka vidjeti i kao Tina i Kedžu, ali i kao Sašu jer će morati izvesti njihov veliki hit ''365''.

Ne propustite ove nedjelje drugu emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i fantastične transformacije osmero kandidata!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju