Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Pred kandidatima MasterChefa je intenzivan dan, odnosno noć koju će provesti kuhajući za vrijedne radnike Konzuma. Na njihovo iznenađenje, usred noći doći će im neočekivani i veoma glasni posjetitelji. Žiri Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović probudit će uspavane kandidate kojih je nakon povratka Tomislava Markovića, Tihomira Bježančevića i Karmen Jurčić u showu ponovno deset , te im zadati jasan cilj.

''Što ste mislili spavati? Jeste li čuli da kuhinja ima i noćnu smjenu'', pitat će ih Melkior te će natjecatelji imati na raspolaganju svega 15 minuta da se obuku i spreme za izlazak na kojem ih očekuje lokacijski gastroduel u skladištu Konzuma.

Kandidatima koji su do sada pokazali kako su vješti uhvatiti se u koštac s bilo kojim kulinarskim izazovom, zadatak je pripremiti gablec odnosno marendu za radnike u Konzumovom skladištu. Podijeljeni u dva tima napravit će po dvije vrste jela, tako da jelo bude gotovo u vrijeme kada radnici imaju pauzu - 10 ujutro.

Žiri im je pomogao pokazavši im snimku na kojoj radnici govore kakvu hranu preferiraju i što bi voljeli jesti za obrok za vrijeme pauze na poslu. Zadatak desetorke je zadovoljiti njihove želje i ukuse. ''Svaki gablec mora imati nutritivne komponente, proteinske komponente, ugljikohidrate, vlakna, povraća, zdrave masti, a pogotovo ljudima koji naporno rade'', smatra Tihomir Bježančević.

Karmen će zbog pobjede u testu kreativnosti koji ju je vratio u MasterChef postati voditeljica jednog od timova. ''Nisam očekivala da ću postati vođa tima. To mi je prvi put i to je za mene velik zalogaj'', rekla je Karmen. Ema kao njezina pomagačica u tom zadatku dobila je biti voditeljica drugog tima. Karmen će za svoj tim u kojem će biti Gorana, Ivan, Tomislav i Željka izabrati crvenu boju, dok će Ema voditi plavi tim u kojem će biti Zvijezdana, Ana, Roko i Tihomir.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju