Petu epizodu Supertalenta ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV!

Osim talenata koji obaraju s nogu, na Supertalent nerijetko dolaze kandidati s vrlo dirljivim i inspirativnim pričama, a jedna od njih je profesionalna plesačica Evgeniia Dobrynina koja će se ove nedjelje pojaviti u petoj epizodi Supertalenta.

Ova 30-godišnjakinja, porijeklom iz Rusije, diplomirala je na Akademiji kulture i umjetnosti, a za njezine početke zaslužni su roditelji koji su je doveli u plesnu školu gdje je sa šest godina počela učiti klasični balet, narodni ples i ostale stilove. No, ne krije da njezin životni put nije bio nimalo lagan. „Nemam nikoga u svojoj obitelji jer sam ih sve izgubila. Mamu sam izgubila ovog siječnja, pa sam još uvijek vrlo emotivna“, priznat će Evgeniia koja usprkos svemu ne gubi nadu i motivaciju. U Hrvatsku je došla da započne život u novoj zemlji i otvorena je za sve prilike, a najveća joj je želja otvoriti vlastitu plesnu školu.

Veliku inspiraciju svojim sudjelovanjem na Supertalentu pružit će i Mira Pišćetek, 75-godišnja umirovljenica iz Zagreba koja će svojim glasom nastojati impresionirati stručni žiri. Mira se u mladosti bavila gimnastikom, a zbog velike ljubavi prema sportu upisala je studij od kojeg je morala odustati jer nije imala financijske mogućnosti za nastavak školovanja.

Iako se zbog nepovoljne situacije morala zaposliti, velika joj je ljubav oduvijek bila pjevanje. „Počela sam se baviti pjevanjem za svoju dušu, ali to je ostala neostvarena želja iz mladosti“, otkrit će Mira koja svoj nastup na Supertalentu želi posvetiti svojoj preminuloj majci koja joj jako nedostaje.

Dok se točke novih kandidata s nestrpljenjem iščekuju, nastupi prošlotjedne emisije prate se na YouTubu gdje je od nedjelje ostvareno 2.4 milijuna video pregleda. Nakon što je anđeoskim glasom očarao žiri i osvojio zlatni gumb, Mark Bagarić je sa svojim nastupom dospio na treće mjesto u trendingu s 448 tisuća video pregleda. Koji će nastup u ovotjednoj epizodi oduševiti žiri te hoće li kandidatkinje s dirljivim pričama izboriti prolaz u daljnje natjecanje, doznajte u ovotjednoj epizodi Supertalenta.

Izvor: YouTube analytics

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju