Kandidatkinje showa 'Moje prvo putovanje' ne mogu sakriti svoje oduševljenje putovanjem koje je pred njima.

„Jako sam uzbuđena i veseli me što ću upoznati neku novu državu i običaje tih ljudi. Svejedno mi je koji grad ću upoznati jer i tako nisam nigdje bila.“ kazala je Anica Kralj, domaćica iz Petrove Gore, a uzbuđenje s njom dijeli i kći Martina Tenšek koja kaže da je kao svog suputnika na putovanju odabrala majku iz razloga što joj niti jedna prijateljica ne bi povjerovala. „Mama isto nije imala mogućnost da putuje, pa ovo je sad izuzetna prilika.“ dodala je Martina.

No, osim što će kandidatkinje po prvi puta otići na putovanje, po prvi puta će se voziti i avionom. Strah, uzbuđenje, napetost istovremeno će osjetiti tijekom svog prvog leta avionom, a dok će dvije najbolje prijateljice Maja i Natalija let provesti uz vrisku i smijeh, majki Anici i kćeri Martini neće baš biti do smijeha. „Malo sam se bojala, zaboljela me jako glava i zub. Kad smo slijetali, nisam se osjećala dobro, kao da propadam.“ opisala je Anica svoj prvi let avionom.

Kako će putnice doći od aerodroma do hotela, s kakvim će se sve izazovima susreći te koga će nenadani problemi dovesti do ruba suza, ne propustite pogledati već u prvoj epizodi showa 'Moje prvo putovanje'!



 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju