Goran zasuzio kad je vidio djevojku

U posljednjem izazovu za nagradu kandidati „Survivora“ prevrtali su se i okretali zavezanih nogu, s ciljem da pobijede i osvoje dugo iščekivani videopoziv s bližnjima, a rezultat 8:2 plavom je timu omogućio da njegovi članovi putem kamere vide ne samo svoje obitelji, već i kućne ljubimce.

Nakon uvjerljive pobjede kandidati nisu gubili ni trenutak svog vremena nego su se odmah zaputili po svoju nagradu u sklopu koje su ih dočekali kolač i kava kako bi druženje s najmilijima putem videopoziva bilo još slađe. Među pozivima bilo je puno emotivnih trenutaka, a sugovornici kandidata pokazali su da itekako imaju smisla za humor. Nika je putem videopoziva razgovarala s majkom koja je iskoristila priliku da komentira Nikine izjave zbog kojih je sada svi zadirkuju. „Super što si rekla na javnoj televiziji „mama me poslala smršaviti“, tako da me svi zafrkavaju za to. I ono, hvala ti moja mama ne kuha. Molim lijepo ispravak navoda“, poručila je Nikina majka, prisjećajući se situacije u kojoj je Nika izjavila da njezina majka ne zna kuhati. Između ostalog, Nika je htjela znati kako svi izgledaju na televiziji, a odgovor koji je dobila bio je i više nego pozitivan. „Super si, stvarno onakva kakva trebaš biti. Spontana, iskrena, bez ikakvih zakulisnih igra, to je najbitnije. Svaka čast. I jako imaš puno obožavatelja“, dodala je Nikina majka.

 

Tomislav je nazvao svoju sestru s kojom je jednom već razgovarao, pa je ovu priliku odlučio iskoristiti da se s njom malo našali. „Kad sam čuo nagradu, trebaš mi vidjeti reakciju. Ono svi sretni, ja rekoh „Isuse Bože, opet nema hrane. Moram pričati s tobom, katastrofa“. Ne znam što je gore“, poručio je Tomislav svojoj sestri koja je izjavila da ga sada ima prilike više viđati nego dok je kod kuće. Pravo oduševljenje nastalo je kada je Nika shvatila da u privatnom životu poznaje Tomislavovu sestru kojoj je zatim poručila: „Čuvam ti brata, dobar je“.
Teni, koja je ranije izjavila da jedva čeka vidjeti svoje životinje, ostvarila se želja, pa joj je majka pred kameru donijela mačku i zmiju te u razgovoru otkrila da tko su joj najveći obožavatelji. „Bake i dede ne samo da te gledaju svaku večer nego gledaju reprizu drugi dan. Znaju kako se tko zove, navijaju za tebe i tvoj tim“, rekla je Tenina majka koja je otkrila da je ljudi zaustavljaju na ulici kako bi je pitali za Tenu te poručila da će ih po povratku na aerodromu dočekati s delicijama kao što su cheesecake i janjetina. „Uvijek mi treba potpora, ali nije mi bila potrebna da me drži dalje da idem u Survivoru, dok recimo zadnji vidopoziv, kad sam vidjela mamu i sestru, nekako mi je u glavi da ih jedva čekam vidjeti, ali ne u smislu da što prije želim doći doma, nego dapače, želim ostati što dulje do samog kraja“, zaključila je Tena koju je videopoziv dodatno potaknuo da dogura do pobjede.
Kao šećer na kraju uslijedili su najemotivniji pozivi, a jedan od njih bio je Goranov razgovor s djevojkom za koju je već izjavio da je jedva čeka vidjeti. „Nije da plačem, nešto mi je upalo u oko“, našalio se Goran nakon što je na ekranu ugledao lice svoje djevojke. „Kad mi se javila mama koja vidim da se sredila cijela za televiziju, obukla je košuljicu i neku maramu, a onda je pokazala da je i Petra tamo. Vidio sam i psa Bellu i tatu, pa su me ulovile neke emocije za koje stvarno nisam vjerovao da će mi se dogoditi“, rekao je Goran, priznavši da su emocije u njemu ipak najviše proradile kad je vidio svoju djevojku Petru.
Posljednji videopoziv obavila je Nevena koja je zasuzila čim je vidjela svoje nećakinje za koje je u više navrata rekla da joj najviše nedostaju. „Nisam reagirala jako emotivno kao i zadnji put kad sam čula mamu, to mi je možda bio najteži trenutak, ali nekako mi se ispunila želja i te suze su krenule od radosti. Vidjela sam svoje nećakinje i kada sam vidjela stariju nećakinju koja plače potekle su mi suze jer je ona teški emotivac kao i ja“, poručila je Nevena kojoj se napokon ispunila dugo iščekivana želja.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju