Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi MasterChefa

Nakon audicijskih emisija, u kojima je priliku za daljnje natjecanje dobilo 60 kandidata, vidjet ćemo kako će se oni koji su se odvažili natjecati dalje, snaći u kuhanju sa zadanim namirnicama. Pred smjelim kandidatima MasterChefa je izazov u kojem će morati pokazati kreativnost, maštu, ali i vještinu. Prolaz će dobiti samo najbolji. Svaki član žirija ima na raspolaganju sedam pregača i svaki će izabrati po sedam kandidata koji će činiti njihov tim. ''Ako vam damo pregaču, znači da smo vidjeli nešto u vama, smatramo da možete daleko dogurati, i da vas želimo u svom timu'', rekao je Stjepan. Ako kandidati dobiju više od jedne pregače, biraju mentora u čijem timu žele biti, ali samo između onih članova žirija čije su pregače dobili. 

Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

U fantastičnoj MasterChef kuhinji, već u večerašnjoj emisiji, vidjet ćemo kandidate podijeljene u skupine. Svaka je skupina u vrećici dobila drugačiji niz namirnica. U sedmoj emisiji ćemo imati priliku gledati kako su se snašle dvije skupine natjecatelja – jedna koja je dobila vrećicu s namirnicama u kojoj se, između ostalog, nalazi i meso i drugu koja je dobila ribu. Osim namirnica u vrećicama dobit će i osnovne namirnice ispod svojih radnih jedinica: ulje, ocat, papar, sol, šećer, brašno, jaja i maslac. Na raspolaganju za izradu jela imat će 45 minuta.

Klavdija je ususret izazovu ispričala kako se nada da će biti inspirirana nakon što otvori vrećicu u kojoj se skrivaju zadane namirnice i da će sve krenuti samo od sebe, no uslijedila je blokada. ''Kad sam otvorila vrećicu bilo je toliko namirnica, nisam se uopće snašla. Inspiracija uopće nije dolazila'', ispričala je Klavdija. ''Sve me namirnice iz vrećice podsjećaju na zimu i mislim da će moje jelo ići u tom smjeru'', rekao je Sebastian. ''Trebalo mi je nekoliko munuta da si posložim u glavi što ću i kako raditi i kako će to jelo izgledati'', komentirao je Igor zanimljiv izazov u kojem su se našli kandidati.

Emisiju "MasterChef" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju