Lucija Davidović: ''Danas nema mjesta prijateljstvu''

 Pred kandidatima crvenog tima kojeg je vodila Ivana Ivić, dan je pun stresa. U MasterChef kuhinji nakon timskog izazova u kojem su izgubili, moraju donijeti odluku kome će dati nominaciju za eliminacijski izazov. Svatko od njih nominirat će dvije osobe za koje misli da zaslužuju ići u stres test, a sve moraju obrazložiti valjanim razlozima. Ivana je kao chefica dobila i zadržala imunitet, a Lucija Kerečin ga je zaradila u borbi za imunitet. Stoga kandidati njih dvije ne mogu nominirati.

''Ne osjećam krivnju, jer sam svoj dio posla uradila. Imala sam veliku odgovornost za jelo za koje sam bila zadužena. Prvo ne volim sirovo meso jesti i nisam htjela probati nešto sirovo. Dala sam maksimum od sebe da jelo funkcionira. Od samog starta ideja je išla u krivom smjeru'', osvrnula se Mevlija Delić na svoj zadatak u timu – pripremu tartara kojeg je radila prvi puta.

''Sretna sam, jer ne idem u eliminacije'', komentirala je Maja Jalšovec koja je bila u plavom timu.

''Neki smatraju da sam trebala svoj imunitet dati nekom drugome, ali ja sam došla tu da se borim za sebe'', rekla je Ivana koja je prva istupila pred tim s imenima dvije osobe koje mora nominirati. Odlučila se za Lea Jurešića i Anitu Vuković. Ivana je napomenula da bi svoj imunitet dala nekom drugom da joj je žiri dao do znanja da nije bila dobar chef.

''Nominiram te zbog glavnog jela. Dogovor je bio da meso bude ruža, a dobili smo rolice koje su bile presušene. Nažalost moj glas ide tebi'', rekla je Ivana Leu, a onda se obratila Aniti: ''Kad si rezala meso, ono se raspadalo jer je bilo pretanko, a nije trebalo''. Anita je bila iznenađena ovim argumentom jer je, kaže, meso je rezala prema Ivaninom naputku.

Najviše glasova na nominacijama za eliminacijski izazov dobili su Anita, Mevlija i Leo. Nakon nominacija zadatak im je spremiti repliku jela kojim će zadovoljiti i žiri i gostujućeg kuhara – prošlogodišnjeg pobjednika MasterChefa Ivana Temšića.

Kako će se snaći kandidati u repliciranju dva, za njih prilično komplicirana tanjura te za koga je ovo zadnje kuhanje u MasterChefu, doznat ćemo večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju