Novi nastavak Survivor YouTube serijala s Filipom Đorđievskim pogledajte već večeras u 20h!

Bivši i aktualni kandidati Survivora iz tjedna u tjedan gosti su Survivor YouTube specijala u kojem se rado prisjećaju nezaboravnih avantura iz Dominikanske Republike te bez dlake na jeziku komentiraju sve ono što se događa ispred, ali i iza kamere. Svaki novi nastavak specijala prava je senzacija na društvenim mrežama, što potvrđuje i činjenica da su se intervjui s kandidatima dva tjedna zaredom našli na YouTube trending listi. Nakon što je nastavak s kandidatkinjom Jelenom Perković dosegnuo 12. mjesto, najnoviji intervju s kandidatkinjom Marinom Ivić Pivalica ubrzo nakon premijernog prikazivanja dosegnuo je 3. mjesto YouTube trending liste na kojoj i dalje, gotovo tjedan dana od objavljivanja, drži visoku poziciju. Trenutno Marinin video broji gotovo 150 tisuća videopregleda, a u nešto više od 20 minuta iskrenog razgovora sažela je najzanimljivije detalje i pikanterije iz užarene Dominikane. Progovorila je o klanovima koji su se stvorili unutar plavog tima, a gledatelji su iz prve ruke doznali i da se u showu potencijalno rađa ljubav između kandidata Lea i Antonije. „Sami ostaju do 3-4 ujutro, smješkaju se, hihoću se, stalno se dodiruju. Sjede i leže jedan do drugog te se stalno izdvajaju i sami su na plaži po par sati… Tu se nešto kuha“, otkrila je Marina.


Dosad su video objave Survivor Specijala na društvenim mrežama ukupno pregledane gotovo 2 milijuna puta, a već večeras u 20h na YouTube kanalu Nove TV dolazi novi nastavak serijala u kojem će svježe dojmove nakon ispadanja podijeliti 32-godišnji ekonomist Filip Đorđievski.

 Tko mu je favorit, a tko najmanje drag u cijelom showu, kako komentira rasplet posljednjih nominacija nakon kojih je napustio show te kakvu sudbinu predviđa svom klanu nakon njegovog odlaska otkrit će Filip koji se pohvalio da je u Survivoru izgubio čak 15 kilograma. „Uživam u svakom trenutku i provodim vrijeme s obitelji od 0 do 24 i ono što mi je najviše nedostajalo sada imam. Jedem po cijele dane i nisam ni bio svjestan da sam toliko ovisan o slatkome. Moram se pohvaliti da sam nakon ispadanja već vratio 7 kilograma, od 15 izgubljenih“, našalio se Filip koji je iz Dominikanske Republike za uspomenu ponio kokos koji će mu, priznaje, ostati u pamćenju kao jedna od najmanje dragih namirnica. Kakvo je bilo njegovo iskustvo u Survivoru te što se sve događalo za vrijeme njegovog boravka na otoku doznajte večeras u 20h!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju