MasterChef putovanje se nastavlja u drugoj audicijskoj emisiji

Žiri nastavlja potragu za onim najboljima i najkreativnijim kandidatima, a samo oni kandidati koji uspiju impresionirati istančan ukus Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića dobit će svoju MasterChef pregaču i priliku za daljnje natjecanje.

Marko iz Zagreba koji voli kuhati je prije odlaska pred žiri izjavio: ''Mislim da će im se jelo svidjeti jer je jednostavno. Svjestan sam svojih prednosti, mislim da mogu daleko ako ja to želim''. Mirela koja također dolazi iz Zagreba koja je prije svog predstavljanja izjavila: ''Za ono što mi je važno za to ću se boriti. Ne bi tu bila da se ne smatram borcem. S ovim nastupom želim učiniti sebe ponosnom, a i mojoj djeci koja su mi najvažnija u životu MasterChef je emisija koja stvarno može promijeniti život i voljela bi da mi donese nekakvu ponudu da svi moji poslovi koje radim postanu samo jedan''.

Prijava u MasterChef nova je životna prilika za samohranu majku Mirelu, a svoja kulinarska umijeća stigao je testirati i student građevine Luka. Luka je došao u pratnji svoje majke koja je bila kandidatkinja prve sezone MasterChefa. ''Prijavio sam se iz ljubavi prema kuhanju i da vidimo tko će biti bolji, ja ili mama'', iskreno je rekao ovaj natjecatelj, a žiri će detaljno proanalizirati njegov tanjur i odlučiti hoće li Luka baš kao i njegova majka imati priliku proći dalje i nastaviti svoje putovanje u zabavnom showu Nove TV.

Gledatelji imaju priliku vidjeti zanimljive i kreativne kandidate kojima će žiri poželjeti dobrodošlicu, ali i one koji neće uspjeti nadmašiti ni svoja očekivanja, a kamoli očekivanja vrhunskih chefova.
Čija jela neće biti dovoljno dobra za daljnji krug natjecanja, a tko će oduševiti, osvojiti pregaču i proći dalje, saznat ćemo u večerašnjoj epizodi MasterChefa na Novoj TV.

Ne propustite drugu audicijsku emisiju večeras u 21:25 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju