'Hrvatski Spužva Bob' na pozornici Supertalenta pjevat će glasom Donalda Trumpa i brojnih poznatih osoba.

Zabavne nedjelje kreću već ovog vikenda uz najpopularniji talent show – Supertalent. U prvoj emisiji pete sezone vidjet ćemo točke koje će nas nasmijati do suza, one koje će izazvati divljenje, kao i one koje će nas beskrajno zabaviti.

Točka koja će u isto vrijeme i nasmijati gledatelje te pobuditi osjećaj divljenja je ona Daniela Dizdara, poznatijeg kao hrvatskog Spužve Boba. Daniel dolazi iz Zagreba, a njegov talent je da može imitirati sve što mu padne na pamet. Pred žirijem će se predstaviti pjevanjem, ali imitirajući glasove poznatih osoba. Kako zvuči Donald Trump, Robert de Niro, Franjo Tuđman, Josipa Lisac kada zapjevaju Adelinu pjesmu, ostaje nam za vidjeti. „Želim te gledati još i slušati još!“ poručit će mu članica žirija Maja Šuput, a i njezini kolege bit će jedanko oduševljeni.

Šestogodišnji dječak Nino Avdić dolaskom na pozornicu rastopit će srca žirija, a kada pokaže da zna apolutno sve glavne gradove svih država na svijetu, ostavit će ih i bez teksta.

Bez teksta će četveročlani stručni žiri ostaviti i natjecatelj iz Slovenije, Aleksander Štulc koji će im pokazati neke mađioničarske trikove. Za sebe kaže da je jedan od malobrojnih sretnika koji je svoj hobi uspio pretvoriti u posao. Sebe naziva mađioničarom novog doba, a mađioničarstvom se bavi od desete godine. „Živim od reakcije ljudi.

Svaki puta kada pokažem neki trik i kada dobijem povratnu reakciju to mi daje motivaciju. Planiram šokirati žiri. Ovakvo nešto još nisu vidjeli. Vidjet ćemo što će biti dalje.'', poručuje Aleksander.


 
Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram, You Tube stranicama Supertalenta.Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju