Pogledajte kako su četvorica prijatelja provela ludu momačku večer!

Urnebesna američka komedija Mamurluk vodi vas u provod s četvoricom prijatelja koji odluče provesti momačku večer u Las Vegasu.

Jutro poslije jako se teško sjetiti svega te oni pate od strašnih posljedica druženja sa curama, partijanja i ispijanja alkohola. Zatim shvate da su nekako izgubili mladoženju! Sada se moraju prisjetiti što su radili za vikend da bi našli svog prijatelja i odveli mladoženju na vjenčanje, čak i ako pate od ubojitog mamurluka!

 

 Ulogu u filmu ima i boksač Mike Tyson koji je istu prvotno odbio, no predomislio se kada je saznao da je redatelj Todd Philips, koji je režio jedan od njemu dražih filmova - Old school. Tyson u filmu, ali i u privatnom životu posjeduje sedam tigrova. Životinje koje se pojavljaju u filmu bile su isključivo istrenirane.

 

Snimanje filma bilo je naporno i izazovno, posebice za glumca Eda Helmsa koji je izgubio osam kilograma zbog fizički zahtjevne uloge.

Glumačka postava koja je tijekom tri mjeseca dnevno provodila 14 sati zajedno odlično se zabavila, a kako je to izgledalo na setu pogledajte u urnebesnom videu.
 Film "Mamurluk" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju