Gledajte je filmu „Osvetnici 2: Vladavina Ultrona“ u nedjelju, u večernjem terminu na Novoj TV!

 Scarlett Johansson bila je trudna tijekom snimanja filma „Osvetnici 2: Vladavina Ultrona“ pa su mnoge njezine scene bile zakazane na početku snimanja kada njezin trbuh još nije dolazio do izražaja. Kako bi kasnije tijekom snimanja lakše sakrila trudnoću, angažirana su tri kaskadera. To je izazvalo veliku zabunu među ostalim glumcima jer su, prema njihovim riječima, sve kaskaderke izgledale vrlo slično Scarlett. Chris Evans izjavio je kako je došlo do točke u kojoj bi se pozdravio i započeo razgovor s jednom od kaskaderki samo da bi u pola razgovora shvatio da osoba s kojom razgovara nije Johansson. U konačnici, u nekim su scenama koristile CGI za skrivanje Scarlettinog trbuha.

Film „Osvetnici 2: Vladavina Ultrona“ pogledajte i sami te vidite možete li razaznati pravu Scarlett Johansson od njezinih kaskaderki.

Studio Marvel predstavlja 'Osvetnike 2: Vladavinu Ultrona', epski nastavak najvećeg filma o superherojima svih vremena. Kad Tony Stark pokuša ponovno pokrenuti uspavan mirovni program naziva Ultron, stvari pođu po zlu, a najmoćniji heroji Zemlje, Iron Man, Kapetan Amerika, Thor, Nevjerojatni Hulk, Crna Udovica i Hawkeye nađu se na krajnjoj kušnji dok sudbina planeta visi o niti. Kad se zlikovac Ultron pojavi, Osvetnici ga moraju spriječiti da ostvari svoje strašne planove te uskoro nesigurni savezi i neočekivana akcija utiru put epskoj i jedinstvenoj globalnoj avanturi.

Film „Osvetnici 2: Vladavina Ultrona“ pogledajte u nedjelju, u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju