Na „vruće“ će stolce sjesti Vili Beroš (HDZ), Mišo Krstičević (SDP), Ivan Bekavac (Most), Damir Biloglav (DP) i Ivana Kekin (Možemo!)

Jedna od građanima najvažnijih tema – zdravstvo – fokus je ovotjedne „Demontaže“, sučeljavanja Nove TV koje vodi poznata politička reporterka Sabina Tandara Knezović. U utorak, 19. ožujka na „vruće“ će stolce sjesti Vili Beroš (HDZ), Mišo Krstičević (SDP), Ivan Bekavac (Most), Damir Biloglav (DP) i Ivana Kekin (Možemo!) te u više od sat vremena građanima pokušati pojasniti kako bi oni riješili brojne probleme u sektoru zdravstva.

„Ova debata tiče se onog što je građanima gotovo pa najvažnije u životu – zdravlja – a slika u zdravstvu nije baš tako sjajna. Dugovi se i dalje gomilaju, liječnici odlaze, a sve je manje onih zainteresiranih za tu profesiju. Ako se pita građane, ipak su najveći problem liste čekanja. Bit će zanimljivo čuti predstavnike pet udarnih stranaka koje se bore za vlast kako bi riješili probleme koji se gomilaju godinama“, izjavila je Tandara Knezović

„Demontaža“ se izravno prenosi na portalu DNEVNIK.hr s početkom u 11 sati, a gledatelji je mogu pratiti i na društvenim mrežama Nove TV, na platformi Spotify te u skraćenoj verziji istoga dana u Dnevniku Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju