Diskvalificiran iz igre!

Nakon prvog ciklusa showa, pred natjecateljima je bio i prvi dvoboj u kojem su se za svoj ostanak na farmi trebali boriti Jani i Silvio kao drugi duelist. No, do njega ipak nije došlo jer je Jani svojevoljno odlučio napustiti show te se tim činom – diskvalificirao iz igre.

''Tjedni ciklus završavamo eliminacijskim dvobojem. Ako farmer van tog protokola svojevoljno napusti farmu, ne preostaje nam ništa drugo već ga diskvalificirati iz igre'' pojasnio je Frano jedno od pravila Farme.



Dok su neki farmeri ostali poprilično zatečeni Janijevim postupkom, dio njih je, kažu, mogao i pretpostaviti da bi Jani učinio takvo što. ''Malo sam ostao začuđen, ali nadao sam se takvoj reakciji od njega. Pokazao se kao takav jer je odustajao od svih poslova koje je započinjao'' kazao je Silvio kojeg je Jani odabrao za dvoboj iz razloga, kako je naveo, jer ga vidi kao najjaču kariku na farmi. Sanja je rekla da je znala da će odustati čim je čuo da je Silvio odabrao dvoboj snage i izdrživosti, a Tomislav je otkrio kako je njemu Jani djelovao spremno za dvoboj: ''Iskreno, mene je iznenadilo, pričao sam s njim prije nego li je otišao u kućicu i rekao mi je da je uvjeren u pobjedu''.

Nakon neodržanog dvoboja, farmeri su se iz arene vratili na farmu, a tamo ih je čekao dobro raspoložen mentor Jure koji im je donio pečeno janje ne bi li proslavili uspješan prvi tjedan na farmi i položen tjedni zadatak. ''U dvije riječi: prezadovoljan sam! Ovo ste napravili – prva liga!'' pohvalio je mentor farmere, a za očišćenu plažu na kojoj su radile farmerice kazao je kako je to 'put u raj'. Jedino na što je imao primjedbu bilo je neadekvatno zbrinjavanje kravljeg izmeta, pa im je umjesto 2400 dodijelio 2000 vranaca, novac izražen u farmerskoj valuti, koje će moći potrošiti na kupnju hrane u idućem ciklusu. Odličnoj atmosferi pridonijela je i Maja, koja je priredila pravi show:



Dobra atmosfera i zabava nastavila se do dugo u noć, a već idući dan farmere očekuju novi zadaci. ''Možda se nisam pokazala kao prečvrsta gazdarica, možda je netko od njih to i komentirao, nisam imala potrebu za tim nabijanjem na nos, smatram da niti oni ne poznaju mene, niti ja njih i da nema potrebe da dolazi do nekih nepotrebnih konflikata'' kazala je Sanja koja će svoje gazdinstvo predati idućem farmeru.



Obzirom na pravila Farme da gazdu za naredni tjedan bira ispali farmer, a kako je Jani diskvalificiran iz igre, samim time izgubio je mogućnost postavljanja gazde, novi gazda ili gazdarica bit će izabran na jedan drugi način – a tko će to biti i kako će se domoći trona, gledatelji će doznati već u idućoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'.

Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju