Tenzije na Farmi...

S dolaskom novih natjecatelja, promijenili su se odnosi među farmerima. Stari farmeri drže se zajedno te iako im nije drago što su u igru ušli novi natjecatelji, morat će preći preko svog nezadovoljstva i surađivati s njima kako bi funkcionirali.

Nakon jutarnje kave, poveli su ih po farmi ne bi li im objasnili gdje što stoji i koji se poslovi moraju odmah ujutro obaviti. No, čini se kako neće jedino tenzije među novim i starim farmerima stvarati problem, već i gazdin veprić Petrunjela koju je poveo sa sobom na farmu. ''Mislim da će ostali stanari gazdi zamjeriti što je sa sobom doveo svoju partnericu'' komentirao je Bruno. ''Svinji je mjesto u štali'' ustvrdila je Zdenka.



Naime, Petrunjela slobodno trči po farmi i kopa rupe, jede cvijeće, stvara nered, što jako smeta farmere. Gazda Zoran kazao je kako će se pobrinuti za nju te da su on i ona jako povezani. ''Primijetio sam da ima pogleda, kao što će sad ovi nama, a sad tako im je, ja sam im gazda!'' izjavio je Zoran. Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji:



Kakav kaos na farmi je napravila Petrunjela te hoće li farmeri pronaći zajednički jezik, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina''. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju