Džem i ucjene s jedne strane te Kerim i ljubav s druge...

Hulija je saznala kako zapravo nije pobacila Džemovo dijete. Ubrzo je to odlaskom u bolnicu i potvrdila. Kasnije je dobila potvrdu i od Džema koji joj je rekao kako je Bahar njihovo dijete te joj pokazao snimke koje to dokazuju. 

Džem je nakon toga nasilno ušao u Melekinu kuću i oteo Bahar. Ucijenio je Huliju, zatražio da mu dovede Filiz u zamjenu za svoju kćer. Hulija je došla na mjesto sastanka, a Džem ju je opet pokušao silovati.Ona ga je udarila ciglom po glavi i pobjegla. No nije našla Bahar. Džemov zaposlenik koji je bio zadužen da čuva Bahar ju je izgubio. Kasnije nazove Huliju i kaže joj da je ubila Džema. Traži otkupninu za Bahar.  No, svejedno, Hulija nije mirna. Ne zna je li Džem zaista mrtav. 

Sve to vrijeme Kerim se sve više zbližava s asistenticom koja se zaljubila u njega.Kerim ne sluti koliko tajni Hulija skriva od njega. Može li njihova ljubav to nadjačati? Glasujte u anketi...

Je li njihova ljubav jača od svega?

glasova:

 Ne propustite seriju 'Djevojka sa sela' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju