Zahtjev broj jedan žena koje odlaze na plastičnu operaciju u Hollywoodu je izgledati kao Jennifer

Glumica koju češće zovu Rachel nego pravim imenom Jennifer Aniston u 49. godini ponovno je pokazala kako je njena ljepota besmrtna. U filmu "Moja lažna žena" uspjela je zasjeniti Brooklyn Decker, top model i lice (bolje rečeno, tijelo) s naslovnice magazina "Sports Illustrated".  Film, u kojem s njima glumi i Adam Sandler, zaradio je 30,5 milijuna dolara tijekom vikenda u kojemu se počeo prikazivati i tako postao najplaćeniji film 2011. 

Sandler glumi Dannyja, estetskog kirurga koji se, nakon što mu je slomljeno srce, pretvara da je oženjen kako bi osigurao bezbrižno viđanje s djevojkama, bez obaveze da se za njih veže. To mu polazi za rukom sve dok ne upozna mladu Palmer (Brooklyn Decker), djevojku svojih snova, s kojom poželi nešto više.

Umjesto da joj sve prizna, Danny nagovori svoju asistenticu Katherine (Jennifer Aniston) da se pretvara da mu je žena od koje će se uskoro razvesti. Umjesto da ova nova laž riješi sve probleme, situacija se dodatno zakomplicira – zaljubi se u prekrasnu Katherine.

Koliko je ljepota glumice neosporiva, govori i činjenica da je zahtjev broj jedan žena koje odlaze na plastičnu operaciju u Hollywoodu izgledati kao Aniston.

Film "Moja lažna žena" prva je suradnja Sandlera i Aniston i može se reći – greška je što se nije dogodila prije i više! Njihova kemija na ekranu toliko je prirodna da se čini kao uopće ne postoji scenarij nego je to uistinu stvarno. 

Film "Moja lažna žena" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju