Karizmatičan Davor Gobac jedinstven je i neponovljiv, no njegovoj su se energiji uspješno približile natjecateljice showa.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih rock sastava Psihomodo pop s osebujnim frontmenom Davorom Gobcem viđali smo na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Kao prva dama koja je stala na pozornicu u liku Davora Gopca bila je kazališna, filmska i televizijska glumica Sanja Palić Picukarić u prvoj sezoni, a u njenoj smo verziji čuli pjesmu ''Donna''.

Finalistica treće sezone Lana Jurčević također je utjelovila ovaj kultni zagrebački sastav s pjesmom ''Ja volim samo sebe''.

Lana je tada izjavila: ''Ako sve ne polomim na bini, nisam bila dobar Gobac. Mislim da ima dosta toga karakterno u meni od Gobca''.


 

Posljednja natjecateljica showa koju smo vidjeli kao Gobca bila je Poala Valić Bekić u sedmoj emisiji pete sezone showa. Paola je pjevala popularnu pjesmu ''Frida'', a kako bi što više i karakternu ušla u lik čak se našla s Gobcem kojeg privatno poznaje!

Tjedan prije Paola je došla do pobijede u liku australske kantautorice Sije, a nakon Gobca zauzela je visoko drugo mjesto u sveukupnom bodovnom poretku.

Je li vam Paola bila draža kao emotivna Sia ili veseli Gobac već smo vas pitali, a sada nas nešto drugo zanima

Od tri mirne dame i natjecateljice showa što mislite koja se najviše razuzdala u liku Davora Gobca?

Najviše mi se svidjela transformacija…

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju