Kad ljubav pomrsi planove...

U ovoj modernoj verziji priče o Pepeljugi, Claire Combs (Rebecca Blumhagen) isplanirala je savršen život: pronaći će savršeni posao i udati se za savršenog muškarca.



Međutim, sudbina se umiješa u kombinaciji s malo čarolije, pa se zaljubi u Nathana (Jamie Kennedy), neuglednog domara njezine poslovne zgrade koji se nikako ne uklapa u njezin plan.  Claire će morati odabrati hoće li se više pouzdati u svoje srce ili mozak kako bi provela život s muškarcem svojih snova.



Cijeli život je stavljala svoj 'plan' ispred ljubavi i birala muškarce koji izgledaju dobro 'na papiru', a onda se pojavio on. Neugledni domar Nathan koji je sve samo ne muškarac koji joj može omogićiti sigurnu budućnost. No, ipak nalazi mjesto u njenom srcu i što god Claire pokušava učiniti iz njega ne izlazi.



Ono što polako uz Nathana uči jest kako ljubav nije podložna planovima i dogodit će se kad se najmanje nadamo, a u većini slučajeva i s osobom kojom se najmanje nadamo. Njena srodna duša daleko je od savršenog muškaraca. Ipak, takva ljubav nešto je što se dogodi vrlo rijetko.



Hoće li Claire izabrati siguran i pomalo dosadan put u životu ili će izabrati nesebičnost i onoga s kojim je zaista sretna?

Odgovor saznajte u film "Totalna zbrka" ove nedjelje na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju