Štefičin boravak na farmi je završio

 Kraj desetog tjedna na farmi obilježio je uzbudljivi dvoboj Štefice i Matee. Matea je odabrala dvoboj izdržljivosti na cijevi u kojem ne smiju udovima dodirnuti tlo. Nakon dugog dvoboja i postavljanja dodatnog tereta na duelsitice, iz dvoboja je kao pobjednica izašla Matea te je tako osvojila imunitet i samim time si osigurala ulazak u dvanaesti predfinalni tjedan.

 

Mateinom pobjedom najoduševljenija bila je Maja koja joj je u Arenu donijela i krunu i lentu. „Što reći. Da idem prozivati jedno po jedno ne isplati mi se kisik trošiti. Izgubila sam snage dosta. Ponosna na sebe s 55 godina na 23 godine, mislim da sam dala sve od sebe.“, obratila se Štefica farmerima te dodala: „Imala sam još snage, ali uvrede i ponižavanja slušati sa strane nisam si mogla dozvoliti jer sam s dva obraza ušla i s dva obraza izlazim van.“. Prije odlaska s farme, Štefica je za gazdu postavila Sašu te mu samim time osigurala ulazak u dvanaesti predfinalni tjedan.

Prije dvoboja farmeri su s Miom i Drelom podijelili za koga će navijati u dvoboju. „Mislim da je baš pokazala svoje pravo lice. Raskrinkala se i mislim da je tu dosta negative.“, rekao je Jurica i dodao: „Žao mi je zbog toga. Žena puno radi, ali jednostavno ne paše nikome od farmera.“. Matea je pred farmerima rekla kako ju je Štefica u duelističkoj kućici provocirala i vrijeđala, što je Štefica demantirala. U Areni su se osjetile i tenzije između Edite i Maje, a Saša je priznao kako s Editom ne komunicira cijeli dan.

Kako je izgledao dvoboj pogledajte u galeriji:

 

Kako će se Saša snaći u ulozi gazde i koga će postaviti za slugu i sluškinju, ostaje nam za vidjeti!

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju