Novi sluga i sluškinja su Maja i Jurica.

Deset je tjedana iza farmera, a stigao je i trenutak za odabir novog sluge i sluškinje. Čini se kako u zadnje vrijeme gazde farme često iskorištavaju svoje pravo da promijene odabir sluge i sluškinje, pa je tako ovoga puta to pravo iskoristio gazda Saša.



Odabirom farmera najviše glasova dobio je Srećko, no Anica i Maja su obje imale po tri glasa. Međutim. Saša je odlučio ostati pri svom odabiru te je za slugu i sluškinju postavio Maju i Juricu. „Ja se dobro osjećam. Došla je evo već i ta faza natjecanja gdje svatko već mora probati slugu, dualista i Arenu.“, rekao je Jurica te dodao : „Sa Srećkom se ovdje igra ping pong. On prelazi sa strane na stranu i to je igra koja se već duže vrijeme igra ovdje.“.



„Jako je teška za razgovor. Viče, galami, ide kroz kuću kao tenk 34, lomi, ruši, prostači, na rubu je fizičkog incidenta.“, objasnio je Srećko zašto je na pločicu napisao Maju.



Nakon odabira sluge i sluškinje Jurica je s Ozrenom komentirao kako bi, unatoč Editinim riječima, ipak uzeo ženu za drugu duelisticu i to upravo Editu. Razočaran je u Srećka: „Srećko mi je skroz pao. Nominirao me jer je sa mnom najbolji.“. Dok je Jurica selio stvari u kućicu za slugu i sluškinju Anica i Edita su komentirali kako ne izgleda najbolje nakon odabira sluge i sluškinje te da ga je to pogodilo. Njihov razgovor pogledajte u videu: 



Pogledajte kako je izgledao izbor sluge i sluškinje: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju