Ovotjedni sluga i sluškinja su Maja i Ozren.

Zbrojem glasova s pločica na kojima su farmeri ispisali imena, sluga i sluškinja trebali su biti Srećko i Kristina. No, Jurica kao gazda je iskoristio svoje pravo da tu odluku promijeni te je za slugu i sluškinju postavio Maju i Ozrena. „Ja bih htio utjecati na nju da se bori još dalje. Nije ostalo još puno i mislim da ona to može samo se treba složiti malo sa sobom.“, rekao je Jurica te postavio Maju za sluškinju kako je i napisao na svojoj pločici.



Promjenu sluge Jurica je objasnio: „Znam da je Ozren tu potreban na farmi, a neće ići kao duelist.“, te je dodao kako je siguran kako će ovim odabirom Maja biti prvi duelist. Maja, kaže, nije pogođena Juričinom odlukom: „Jednostavno znala sam po Juričinom pogledu tako da tu nema nekakve priče. To je njemu krivo zbog Roberta i to je jasno, njegov problem.“.

Ozren također nije iznenađen Juričinom odlukom. „Pa ja se slažem s njim. To je sve ok. Treba sve probati. Nemam ništa protiv.“, rekao je Ozren te dodao: „Jurica ima tu tendenciju isecirati situaciju do najsitnijeg detalja. Očito zna što radi, a meni je svejedno.“.



Juričina odluka je pomrsila Kristinine planove. „Jurica, prebit ću te kasnije!“, našalila se Kristina. Maja i Ozren spakirali su svoje stvari i preselili se u kućicu za slugu i sluškinju. Kako će se stvari odvijati, ostaje nam za vidjeti.




Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju