'Znam koga ću uzeti.'

Odabirom farmera prvi duelist postao je Jurica. Iako su do sada najčešći argumenti za davanje šibice bili oni tko najmanje pridonosi farmi, ovoga puta je drugačije. Kako se kraj sve više približava farmeri su počeli davati šibice onima koje smatraju potencijalnim finalistom.

Čini se kako većina farmera vide Juricu kao konkurenciju pa je to bio i najčešći argument na odabiru prvog dueliste. Jurica je iznenađen odabirom. „Nisam očekivao da ću biti ni sluga. Nisam očekivao da ni da ću biti odabran danas. Svi su me, ajmo reći, iznenadili.“, priznao je Jurica i dodao kako je to sve njihova igra i taktika pod vodstvom Srećka. Sašu vidi kao glavnu konkurenciju. „Jednom kad prođem kroz ta vrata arene i tko god tamo stajao i koji god me izazov čekao imam mot u glavi. Ili ću biti ubijen ili ću ubiti.“, zaključio je Jurica. „Ne trebam kalkulirati, znam koga ću uzeti, a sutra će se saznati koga.“, siguran je Jurica.



Pripreme za proslavu su u punom jeku, a mentor Joža često dođe s novim gostima od kojih farmeri imaju puno toga za naučiti. Tako je danas farmere posjetila gastronomkinja Štefica Novaković kako bi vidjela kako farmeri „dišu“ za jela koja su se nekada radila i koja se još uvijek rade te da vidi s kojim namirnicama raspolažu farmeri.
Jurica je svoje stvari iz kućice za slugu i sluškinju preselio u duelističku kućicu.



Dok su farmeri ispred pušione pjevali pjesme koje pripremaju za priredbu, Jurica je nervozno šetao po livadi ispred duelističkih kućica i sam sa sobom pričao. „Bit će tebi Moslavčani!“, promrmljao je Jurica. Što je još komentirao sam sa sobom, pogledajte u videu: 



Pogledajte kako su farmeri proveli dan:



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju