Prijenos događanja gledatelji mogu pratiti na portalu gol.hr

U glavnoj borbi jubilarne UFC-ove 300. priredbe, koja se održava ovog vikenda u T-Mobile Areni u Las Vegasu, bivši prvak, Amerikanac Jamahal Hill, borit će se za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji s aktualnim vlasnikom pojasa, Brazilcem Alexom Pereirom. Prijenos događanja gledatelji mogu pratiti na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju, 14. travnja s početkom u 4 sata, odnosno u odgođenom prijenosu istog dana na Novoj TV. Uredniku Stipi Sladoljev u studiju će se pridružiti Igor Pokrajac.


Hill, kojeg zovu i „Sweet Dreams“, bivši je prvak poluteške kategorije koji svoju titulu nikada nije izgubio, već je osvojeni pojas napustio odmah nakon što je ozlijedio Ahilovu tetivu, a za njega su se potom borili Pereira i Prochazka. „Poatan“ je pobijedio u drugoj rundi, postavši svjetski UFC prvak u dvije kategorije. UFC je Hillu obećao napad na titulu čim se oporavi, a taj dan uskoro će i svanuti.


Sunaslovnu borbu predvode Zhang Weili i Yan Xiaonan – bore se za titulu u slamka kategoriji, a ovo je ujedno i prva borba u UFC-ovoj povijesti u kojoj se natječu dvije Kineskinje. Na popisu borbi još su i Amerikanci Justin Gaethje i Max Holloway koji se bore za neslužbeni BMF naslov i Brazilac Charles Oliveira i Gruzijac Arman Tsarukyan koji se natječu u lakoj kategoriji. U sav taj vatromet najboljih UFC-ovih boraca uvest će nas nova nadolazeća zvijezda: neporaženi Amerikanac Bo Nickal, čiji će protivnik biti sunarodnjak Cody Brundage.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju