„Ona se naljutila na nas, nije nas htjela ni pozdraviti kad je krenula kući“

Na kraju sedmog tjedna u „Survivoru“, natjecanje je nakon neizvjesnog duela s Ivanom napustila Jovana iz crvenog tima. Duelu između djevojaka prethodile su nominacije unutar crvenog tima koje su zbog svog tijeka uspjele iznenaditi pojedine članove, pa tako i samu Jovanu koja je na temelju glasova svojih suigrača poslana izravno u duel. Kandidati su svoje glasove dali još i Branku i Mini, ali najviše glasova na njezino iznenađenje skupila je upravo Jovana koja se u duelu suočila s Ivanom, koju je na prvim ovotjednim nominacijama već izglasao plavi tim.

 

 

Takva odluka crvenog tima iznenadila je i Milicu koja se nakon početnih nesuglasica jako zbližila s Jovanom, pa je kritizirala odluku o njezinom izglasavanju na nominacijama jer smatra da su Mina i Nađa iz njihova tima znatno slabije u igrama. No, budući da je Nađa osvojila osobni imunitet, ostatak tima nije mogao glasovati za nju, pa je ovoga puta ispaštala Jovana koja je po drugi put od ulaska u show završila u duelu. Prvi se put suočila s prijateljicom Ivonom iz istog tima, koja je zatim napustila show, a ovoga joj je puta protivnica bila Ivana koja se posljednja pridružila plavom timu.

U duelu su suparnice testirale svoje sposobnosti balansiranja sa sedam loptica na posebnom držaču, a da su joj mirnoća i ravnoteža jače strane pokazala je Ivana koja je zbog pobjede nad Jovanom zaslužila povratak u svoj tim. S druge strane, Jovana se spotaknula i izgubila duel, pa je tako crveni tim drugi tjedan zaredom morao prihvatiti gubitak još jednog kandidata.

Dok je Ivana u duel ušla mirna i spokojna, Jovanu je neočekivani broj glasova od strane njezinih suigrača pomalo razočarao. „Znam da su neki osobni motivi, svatko ima neke svoje razloge. Po meni su to izgovori“, rekla je Jovana prije početka izazova, komentirajući razloge zbog kojih su njezini timski kolege odlučili nominirati baš nju, a ne neke sabije igrače.
Ivana, koja je sa svojim timom slavila svoj zasluženi ostanak u showu, nakon duela kratko je poručila: „Stvarno sam sretna trenutno i onaj osjećaj smirenosti o kojemu sam pričala je vjerojatno bio osjećaj slutnje da ću pobijediti jer sam se probudila s nekom sigurnošću koja me pratila kroz cijelu igru i vratila sam se plemenu. Ne mogu biti sretnija“.

Članovi plavog tima nakon povratka u kamp slavili su Ivanin uspjeh u duelu, dok su u crvenom timu pojedinci kritizirali Jovanino ponašanje nakon nominacija i duela. „Ona je glasovala za mene, ja sam glasovala za nju. Ona se naljutila na nas, nije nas htjela ni pozdraviti kad je krenula kući. Meni je to do te mjere djetinjasto i vidi se što je tu posrijedi. U svakoj takvoj reakciji stoji neka tuga i nezadovoljstvo“, zaključila je Mina, primijetivši da je Jovana osobno shvatila glasove svojih kolega, zbog čega je s negativnim stavom ušla u duel te naposljetku i napustila show.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju